Την κατασκευή τεσσάρων νέων σχολείων στο Μαλάουι ανακοίνωσε η βασίλισσα της ποπ από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και ζητά από τους φανς της να γίνουν οι ίδιοι η «αλλαγή που θέλουν να δουν στον κόσμο».

Σκοπός της Μαντόνα να προσφέρει εκπαίδευση σε χιλιάδες ακόμη παιδιά μέσω της οργάνωσης Raising Malawi, καθώς με την κατασκευή αυτών των τεσσάρων σχολείων, ο αριθμός των σχολείων που ίδρυσε φτάνει συνολικά τα 14.

«Ας ξεκινήσουμε το 2018 σωστά!! Σας προκαλώ να σηκωθείτε, να έρθετε μαζί και να γίνετε η ΑΛΛΑΓΗ που θέλετε να δείτε στον κόσμο!. Φέτος θα ξεκινήσουμε κατασκευάζοντας 4 ολοκαίνουργια σχολεία στο Kasungu District του #Malawi με το @RaisingMalawi και την @buildOn !! Αυτό σημαίνει συνολικά 14 σχολεία που θα βοηθήσουν χιλιάδες παιδιά να λάβουν την εκπαίδευση που αξίζουν», αναφέρει η τραγουδίστρια στο Instagram.

Η 59χρονη τραγουδίστρια έχει υιοθετήσει τέσσερα παιδιά από την αφρικανική χώρα και έχει προσφέρει πολλά στους κατοίκους της με το σύστημα υγείας και εκπαίδευσης που χρηματοδοτεί.