Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ανακοίνωσαν το χωρισμό τους  έπειτα από 12 χρόνια κοινής πορείας.

«Είμαστε αγαπημένοι, μετά από 12 χρόνια νιώσαμε μια κόπωση και γι’ αυτό το λόγο πήραμε την απόφαση να μην είμαστε πια μαζί», δήλωσαν ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια στην Espresso.

Τίτλοι τέλους» για Χατζηγιάννη - Μακρυπούλια μετά από 5 χρόνια - Γιατί  χώρισαν - Fanpage

Όπως αναφέρεται, επίσης, στο δημοσίευμα της εφημερίδας, η λαμπερή ηθοποιός και παρουσιάστρια έχει ήδη μετακομίσει στην περιοχή του Κεραμεικού, όμως ακόμα και μετά τον χωρισμό της από τον τραγουδιστή, εξακολουθεί να επισκέπτεται το σπίτι του στην Άνω Γλυφάδα – που μέχρι πρότινος στέγαζε τον έρωτά τους – προκειμένου να φροντίζει τα κατοικίδιά τους.

Μακρυπούλια - Χατζηγιάννης: Χωρισμός «βόμβα» μετά από 12 χρόνια σχέσης |  Typosthes

Όσο για τον λόγο που τους οδήγησε στην απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, αυτός δεν φαίνεται να είναι άλλος από την κούραση και τη φθορά που έφερε το πέρασμα του χρόνου.

Οι δυο τους εξακολουθούν να τρέφουν βαθιά συναισθήματα ο ένας για τον άλλο και προσπαθούν μετά τον χωρισμό τους να μπουν σε μια νέα καθημερινότητα. Ο δημοφιλής τραγουδιστής σκοπεύει να αφήσει το σπίτι στο οποίο συγκατοικούσε με την Ζέτα Μακρυπούλια και να μεταφερθεί σε άλλο σπίτι στην ίδια όμως περιοχή με την μετακόμιση να προγραμματίζεται το αμέσως επόμενο διάστημα.