Η Μαρίνα Πατούλη ξέσπασε on camera μετά το εξώδικο που της έστειλε ο σύζυγός της, Γιώργος Πατούλης.

«Με θλίψη μου διαπίστωσα ότι απάντησε ο Γιώργος Πατούλης με ένα εξώδικο. Ως εκπαιδευτικός και ως μητέρα θέλω να πω ότι τα παιδιά δεν τα προστατεύεις με εξώδικα ούτε με την απουσία σου 2,5μήνες από το σπίτι σου, ούτε με την απουσία σου γενικότερα μια ολόκληρη ζωή. Αν θέλει λοιπόν να προστατεύσει το παιδί του θα πρέπει να είναι δίπλα στη γυναίκα του και στο παιδί του και στην οικογένειά του.Ή τουλάχιστον να συνομιλήσει.

Δεν θέλω να προκαλώ με το να λέω ότι εγώ περνάω ένα δράμα. Περνάει η Ελληνίδα είτε είναι επώνυμη είτε είναι ανώνυμη που αφιερώνει τα πάντα, κάνει πίσω στην καριέρα της για να προχωρήσει ο άντρας της. Και όταν φτάνει να είναι 50 χρονών της λέει “γεια σας” και δεν καταδέχεται, απαξιώνοντάς την, να συνομιλήσουν. Δεν είναι ότι δεν σέβεται τη γυναίκα, δεν σέβεται τη μητέρα. Η βία σιωπής έγινε τώρα βία ενάντια στη φίμωση και στην ελευθερία του λόγου. Διότι στο εξώδικο μου απαγορεύει να βγω σε δημόσιες δηλώσεις γιατί θα μου κάνει αγωγή. Προσέξτε να μην κάνει και σε σας.

Για ποιο διαζύγιο να λέμε; Μου λέτε πολύ επιφανειακά πράγματα. Εδώ σας λέω ότι στερεί  τη φωνή σε μία γυναίκα, εκβιάζοντάς την να μην μιλήσει.

Η πληγή στην καρδιά μου είναι η ηθική αναλγησία αυτού του ανθρώπου που μόνο για την πολιτική και την εικόνα του θυσιάζει και τη γυναίκα του και την οικογένειά του».