Στις φήμες χωρισμού από τον περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη και τις δύσκολες στιγμές που περνάει αναφέρθηκε η Μαρίνα Πατούλη.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε στην εκπομπή «Ευτυχείτε», η Μαρίνα Πατούλη ήταν φανερά φορτισμένη μιλώντας για τη δύσκολη κατάσταση που βιώνει μετά τον χωρισμό της από τον Γιώργο Πατούλη.

Η ίδια ευχήθηκε καμία γυναίκα να μη βιώσει αυτό που περνά και ανέφερε ότι περνά «τη βία της σιωπής» και ότι ο σύζυγός της έχει εξαφανιστεί από το σπίτι και δεν επικοινωνεί μαζί της, ούτε για τα θέματα του γιου τους Αλέξανδρου.

«Η μόνη επαφή που έχω με τον Γιώργο είναι μέσα από τα media που παρακολουθώ τις δράσεις του. Δεν έχω καμία άλλη επικοινωνία, παρά τις απέλπιδες προσπάθειες που έχω κάνει εδώ και 2,5 μήνες να επικοινωνήσω μαζί του. Απαξιώνει να μου απαντήσει ακόμη και στα μηνύματα. Δεν ξέρω αν του έχω κάνει κάτι. Απλώς εξαφανίστηκε. Δεν ξέρω καν πού μένει. Δεν έχω καμία εικόνα», είπε και συμπλήρωσε: «Το θέμα είναι ότι έχω ένα παιδί, τον Αλέξανδρο, στην εφηβεία που αντιμετωπίζει προβλήματα πολύ σημαντικά. Τον έχω προσκαλέσει να τα συζητήσουμε με ειδικούς για να διαχειριστούμε και να πάρουμε κοινές αποφάσεις για το παιδί μας και δεν μου απαντά καν».
Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/zoi/marina-patoyli-horismo-thelei-na-meinei-monos