Μεγάλες στιγμές έζησε η Ελένη Μενεγάκη στις Κάννες, στο πλαίσιο του φεστιβάλ κινηματογράφου, όπου έδωσε το παρών ως επίσημη καλεσμένη της L’Oreal.

Η δημοφιλής παρουσιάστρια πέρα από τις βόλτες, τις εμφανίσεις και τις ταινίες που είδε, είχε και μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συνάντηση, η οποία έβγαλε… φωτογράφηση.

Η Ελένη Μενεγάκη συνάντησε και πόζαρε με τη σπουδαία χολιγουντιανή ηθοποιό, Τζέιν Φόντα, για λογαριασμό του περιοδικού Down Town.

Μιλώντας στην εκπομπή της για την πρωτόγνωρη εμπειρία, παραδέχθηκε πως είχε πολύ άγχος. «Είχα να αισθανθώ τόση αγωνία και τόσο τρακ από την εποχή που ξεκίνησα. Πώς ήταν η πρώτη μου μέρα που παρουσίασα δική μου εκπομπή στον Πρωινό Καφέ που έτρεμαν τα πόδια και είπα ότι μπορεί και να λιποθυμήσω, αλλά δεν πειράζει έχουν πολλούς παρουσιαστές, μπορούν να το καλύψουν.

Είναι που δεν ξέρεις τι να κάνεις! Όλοι αυτοί που περνούσαν το έχουν ξανακάνει. Δυο βήματα μπροστά μου είναι μια άλλη, δυο βήματα μπροστά μια άλλη και περπατάμε με συγκεκριμένο βηματισμό», δήλωσε η Ελένη Μενεγάκη.