Παρά τη μεγάλη μεταξύ τους διαφορά ηλικίας, η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς και ο Μάικλ Ντάγκλας έχουν βρει το μυστικό της συνύπαρξης και συνεχίζουν να είναι ευτυχισμένοι μαζί. Στις 18 Νοεμβρίου είχαν επέτειο και γιόρτασαν 22 χρόνια έγγαμου βίου.

«Γνωριστήκαμε το 1996 στο Φεστιβάλ Ντοβίλ … Νομίζω ότι ήταν το 1996!» είπε η Ζέτα-Τζόουνς στον Λάρι Κινγκ σε συνέντευξή της το 2011. «Μου είχαν πει ότι ο Μάικλ Ντάγκλας ήθελε να με συναντήσει. Ήμουν λίγο νευρική γιατί δεν ήξερα ακριβώς για τι ήθελε να με γνωρίσει».

«Τη γνώρισα στο μπαρ και ήμουν εντελώς τζέντλεμαν», αναφέρει ο Ντάγκλας, καθώς θυμάται τη νύχτα που συναντήθηκαν. «Της είπα μετά από περίπου μισή ώρα: Ξέρεις, θα γίνω ο πατέρας των παιδιών σου». Ακούστηκε περίεργο και είπε «Ξέρεις, έχω ακούσει πολλά και επιπλέον έχω δει αρκετά για σένα και νομίζω ότι ήρθε η ώρα να σου πω καληνύχτα».

Την επόμενη μέρα, η Ζέτα-Τζόουνς πέταξε από την πόλη, αλλά ο Ντάγκλας δεν το έβαλε κάτω.

Δύο χρόνια αργότερα, παραμονή Πρωτοχρονιάς του 1999, της έκανε πρόταση γάμου στο σπίτι του στο Άσπεν, μόλις ένα μήνα πριν το ζευγάρι ανακοινώσει ότι η Ζέτα-Τζόουνς ήταν έγκυος στο πρώτο τους παιδί. Σχεδόν τρία χρόνια αργότερα, γεννήθηκε το δεύτερο παιδί του ζευγαριού.