Η Πόπη Τσαπανίδου γιόρτασε τα γενέθλιά της μόνη λόγω του κορονοϊού ενώ δεν παρέλειψε να σβήσει τα κεράκια της τούρτας της.

Η παρουσιάστρια αμακιγιάριστη κρατώντας την τούρτα πόζαρε για μια φωτογραφία την οποία πόσταρε στο instagram γράφοντας: «Το χα ξεκαθαρίσει. “…ήθελα στα γενέθλια, μόνη μου να τα πιω!” Όπως τραγουδάει ο Μηλιώκας.
Όμως μία μ’ έχουν, με προσέχουν σαν τα μάτια τους και με έχουν θεά, να πέσει φωτιά να με κάψει αν λέω υπερβολές. Είμαι η πιο τυχερή μαμά του κόσμου. Τέλος.
Να μην πολυλογώ κι ενώ ήμασταν όλες σε βιντεοκλήση-αντιπερισπασμό, έσκασε η Εύα έκπληξη, με ταψάκι και ΤΗΝ τούρτα που θα θυμίζει για πάντα τα πρώτα γενέθλια σε covid19 περιβάλλον. Και δεν θέλω χαζά και ερωτήσεις τύπου τι τούρτα ήταν… Banana Bread φυσικά, με επικάλυψη σοκολάτας φτιαγμένη από τα χεράκια της.
Όσο για τα κεράκια;
Δέκα μου έβαλαν. Όπως το 10 το καλό!
Κι όπως θα έγραφαν σε τίτλο κάποια sites… “Δεν θα πιστεύετε πόσων χρόνων είναι η Πόπη Τσαπανίδου”
Να με χαίρεστε ρεεεεεε!
Και να σας χαίρομαι και εγώ.
Όλους!
HAPPY 53
Υ.Γ: Στη φωτό η στιγμή που με κλειστά μάτια κάνω την ευχή μου πριν σβήσω τα κεράκια: να δεθώ στο όνειρο με ατσάλινο σχοινί».

View this post on Instagram

Το χα ξεκαθαρίσει. "…ήθελα στα γενέθλια, μόνη μου να τα πιώ!" Όπως τραγουδάει ο Μηλιώκας. 🥂 Όμως μία μ' έχουν, με προσέχουν σαν τα μάτια τους και με έχουν θεά, να πέσει φωτιά να με κάψει αν λέω υπερβολές. Είμαι η πιο τυχερή μαμά του κόσμου. 🤗 Τέλος. 🥰 Να μην πολυλογώ κι ενώ ήμασταν όλες σε βιντεοκλήση-αντιπερισπασμό, έσκασε η Εύα έκπληξη, με ταψάκι και ΤΗΝ τούρτα που θα θυμίζει για πάντα τα πρώτα γενέθλια σε covid19 περιβάλλον. Και δεν θέλω χαζά και ερωτήσεις τύπου τι τούρτα ήταν… Banana Bread φυσικά, με επικάλυψη σοκολάτας φτιαγμένη από τα χεράκια της. Όσο για τα κεράκια; 🎂 Δέκα μου έβαλαν. Όπως το 10 το καλό! Κι όπως θα έγραφαν σε τίτλο κάποια sites… "Δεν θα πιστεύετε πόσων χρόνων είναι η Πόπη Τσαπανίδου" 😂😂😂😂😱😱😱😱 Να με χαίρεστε ρεεεεεε! Και να σας χαίρομαι και εγώ. Όλους! HAPPY 5️⃣3️⃣❗ ΥΓ στη φωτό η στιγμή που με κλειστά μάτια κάνω την ευχή μου πριν σβήσω τα κεράκια: να δεθώ στο όνειρο με ατσάλινο σχοινί.

A post shared by Popi Tsapanidou 💫 (@tsapanidou) on