Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, η Νατάσα Ράγιου. Η δημοσιογράφος είπε πως έχει μετακομίσει μόνιμα στη Ρόδο εξαιτίας της σχέσης της με τον σύντροφό της Τζιοβάνι Φαλιέρο, τον οποίο γνώρισε όταν ήταν ακόμα παντρεμένη. Όπως αποκάλυψε η δημοσιογράφος, ο σύντροφός της, την ζήτησε από τον άντρα της.

«Είμαι ερωτική μετανάστρια γιατί πατρίδα σου είναι εκεί που αγαπάς» είπε η δημοσιογράφος και αποκάλυψε το λόγο που μετακόμισε στο νησί. «Η Ρόδος προέκυψε στη ζωή μου από τον άνθρωπο της ζωής μου Τζιοβάνι Φαλιέρο. Ο Τζιοβάνι είναι αρχιτέκτονας διακοσμητής και ήρθαμε στη Ρόδο για μία δουλειά του και μείναμε 2,5 χρονιά». «Για μένα η ζωή είναι ένα ταξίδι, η Νατάσα ήταν ο πιο σημαντικός σταθμός», είπε από την πλευρά του ο Τζιοβάνι Φαλιέρο για τη σχέση τους και παραδέχθηκε πως «δεν ήξερα καν ποια είναι η Νατάσα γιατί ταξιδεύω και δεν παρακολουθώ».

Για την γνωριμία τους ο σύντροφος της δημοσιογράφου είπε: «Με δυσκόλεψε πάρα πολύ η Νατάσα να μου πει το ναι αλλά και εγώ δεν τα παρατάω» ενώ για έναν ενδεχόμενο γάμο είπε «να περιμένετε γάμο, θα γίνει όπως πρέπει», με τη δημοσιογράφο να λέει πως «μας πρόλαβε ο κορωνοϊός και δεν παντρευτήκαμε. Θα παντρευτούμε στο Ποζιτάνο».

«Όταν μιλάει για μένα ο Τζιοβάνι είμαι έτοιμη να βάλω τα κλάματα. Κάθε μέρα είναι γιορτή με αυτόν τον άνθρωπο», είπε η Νατάσα Ράγιου. Αναφορικά με τη σχέση που έχει με τον πρώην σύζυγό της είπε πως  «η σχέση μου με τον πρώην άντρα μου είναι εξαιρετική».

Για την αρχική τους γνωριμία αποκάλυψε ότι «τον Τζιοβάνι τον βρήκα πριν τη λήξη του γάμου μου, ήρθε και με ζήτησε από τον άντρα μου» και πρόσθεσε ότι έχει τις καλύτερες σχέσεις με τον πατέρα της.