Σε εκδήλωση στην Αμερική βρέθηκε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης για να παρουσιάσει τη σειρά «Μaestro» στην ελληνική ομογένεια.

«Η ομογένεια σημαίνει πολλά για μένα,  πάντα με στήριζε και με βοηθούσε. Εμείς στην Ελλάδα το έχουμε αγαπήσει, τώρα θα το δούνε και οι ξένοι. Και αν δεν είχα τη στήριξη του MEGA που ρίσκαρε, η διεύθυνση, όλοι ρίσκαραν για να βγει μια πάρα πολύ ακριβή σειρά και ευτυχώς όλα πήγαν καλά», δήλωσε ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον Καθεδρικό Ναό της Αρχιεπισκοπής της Νέας Υόρκης και διοργανώθηκε από το προξενείο της Νέας Υόρκης, τον όμιλο Alter Ego Media και την εταιρεία Capital Link.

«Έχουμε μια αθρόα συμμετοχή της ομογένειας, έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Είναι μια καινούρια αρχή για την Ελλάδα, σε διεθνές επίπεδο», είπε ο Νικόλαος Μπορνόζης, President και CEO Capital Link.

«Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επέλεξε μια θεματολογία που αφορά όλο τον κόσμο, γι’ αυτό την επέλεξε το Netflix. Θίγει βαθιά κοινωνικά θέματα», είπε η Όλγα Μπορνόζη, διευθύνουσα Σύμβουλος Capital Link.

Ο γνωστός σκηνοθέτης και ηθοποιός μοιράστηκε τον τρόπο με τον οποίο έκανε την έρευνα για τα θέματα ενδοοικογενειακής βίας και κοινωνικών μεταβολών στην ελληνική κοινωνία, τα οποία πραγματεύεται η επιτυχημένη σειρά «Maestro», η οποία από σήμερα θα είναι διαθέσιμη σε όλο τον κόσμο μέσω του NEΤFLIX.