Η Ντορέττα Παπαδημητρίου βρίσκεται σε μία από τις πιο δημιουργικές περιόδους της ζωής, παρουσιάζοντας το Survivor Πανόραμα και βιώνοντας όμορφες στιγμές με τους δύο γιους της. Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Celebrity μιλάει για τους δύο άντρες της ζωής της, για τον Γιώργο Αγγελόπουλο αλλά και απαντά στο αν έχει νιώσει δυσπιστία από συναδέρφους της.

Πώς είναι το συναίσθημα να κόβεται η εκπομπή σου;

Η αλήθεια είναι ότι το «Εδώ» δεν κόπηκε. Ήταν προδιαγεγραμμένη η πορεία της εκπομπής, γιατί είχαμε ενημερωθεί από το κανάλι ότι θα συνέβαινε αυτό. Ήξερα ότι θα μεταδιδόταν μέχρι να ξεκινήσει το «Power of Love» και ότι μετά θα συνέχιζα με το «Πανόραμα». Όμως γνωρίζω καλά με την περίπτωση του Mega πόσο άσχημο είναι όχι μόνο να σταματάει μια εκπομπή, αλλά ταυτόχρονα και ένα ολόκληρο κανάλι. Ειλικρινά εύχομαι να μην το ζήσει κανείς αυτό ποτέ, γιατί μια τέτοια εξέλιξη είναι πολύ δύσκολη για όλους τους εργαζόμενους.

Τώρα που τα παιδιά σου βρίσκονται στην εφηβεία, είναι πιο δύσκολο να κρύψεις κάποια πράγματα όσον αφορά την προσωπική σου ζωή, αφού πλέον μπορούν να διαβάζουν ειδήσεις και σχόλια για τη μαμά τους;

Σε δύσκολη θέση δεν έρχομαι, γιατί αφενός είμαι πολύ προετοιμασμένη να απαντάω στο οτιδήποτε, αφετέρου φροντίζω –και αυτό το έκανα ήδη από όταν ήταν πιο μικρά– να συζητάω μαζί τους τα πάντα πολύ ανοιχτά εκ των προτέρων. Έχω εκπλαγεί κατά καιρούς με κάποιες ερωτήσεις τους, αλλά γενικότερα προτιμώ να συζητήσω ένα θέμα μαζί τους, όσο δύσκολο κι αν μου είναι μερικές φορές, παρά να το κρύβω κάτω από το χαλάκι. Σχετική εικόνα

Να υποθέσω πως όλο και κάτι θα σε έχουν ρωτήσει για τη σχέση σου με τον Γιώργο Αγγελόπουλο;

Τον Γιώργο τον είχαν ήδη γνωρίσει από το περασμένο καλοκαίρι. Ξέρουν ότι είμαστε φίλοι και δεν είχαν κάποια απορία σχετικά με εμάς τους δύο. Γενικότερα τέτοια θέματα τα έχουμε συζητήσει πολλές φορές στο παρελθόν, είναι προετοιμασμένα, ξέρουν πώς λειτουργεί ο συγκεκριμένος χώρος πλέον, αντιλαμβάνονται τις ιδιαιτερότητες της δουλειάς μου και δεν χρειάζεται να τους αναλύω περαιτέρω.

Και τώρα που έχεις καταφέρει να είσαι πρωτοσέλιδο και να βλέπεις τον εαυτό σου στα περίπτερα, πώς νιώθεις;

Το να βλέπεις τον εαυτό σου στα περίπτερα δεν είναι πάντα κάτι ευχάριστο. Αυτό όμως που με χαροποιεί είναι να βρίσκομαι στην επικαιρότητα με την επαγγελματική μου ιδιότητα, γεγονός που σημαίνει ότι εξελίσσομαι προς το καλύτερο.

Δυσπιστία απέναντί σου από τους συναδέλφους σου έχεις νιώσει αυτά τα λίγα χρόνια που είσαι στο χώρο;

Η αλήθεια είναι ότι μου έχει συμβεί να αισθανθώ ότι κάποιος συνεργάτης που εκτιμώ θεωρεί ότι δεν είμαι καλή σε αυτό που κάνω. Χαίρομαι όμως όταν στο τέλος αυτούς τους ανθρώπους καταφέρνω να τους κερδίσω. Για μένα αυτό είναι επιτυχία: να κερδίσω την αναγνώριση ανθρώπων που εκτιμώ.