Μία «σκηνοθετημένη» γνωριμία σ’ ένα σκηνικό άκρως κινηματογραφικό πρόσφερε ο Νίκος Κοκλώνης μέσα από την εκπομπή του Celebrity Travel με τη βοήθεια των πρωταγωνιστών του, δηλαδή του Αλέξανδρου Λυκουρέζου και της Νατάσας Καλογρίδη.

Και μετά την «ανάκριση» της ηθοποιού, σειρά είχε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, ο οποίος έκανε αποκαλύψεις!Αποτέλεσμα εικόνας για O Αλέξανδρος Λυκουρέζος μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά για τη Νατάσα Καλογρίδη!

Για τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν για την προσωπική του ζωή και αν τον ενοχλούν, ο γνωστός ποινικολόγος δήλωσε: «Δεν με ενοχλεί καθόλου. Δεν ασχολούμαι, το προσπερνώ. Ας είναι κρεμασμένη [η προσωπική μου ζωή] όπου θέλει, φτάνει να είμαι εγώ συμφιλιωμένος με αυτό που συμβαίνει. Είμαι απόλυτα συμφιλιωμένος. Ελάχιστοι φίλοι με πολύ σεβασμό και με πολύ κατανόηση και αγάπη με έχουν ρωτήσει και εγώ χαμογελώ.

Για τα όσα είπε η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου για το γεγονός ότι μπήκε στη ζωή του πατέρα της η Νατάσα Καλογρίδη, σχολίασε: «Με συγκίνησε η αγάπη της και η γενναιοδωρία της.»Σχετική εικόνα

Για τους μήνες που πέρασαν μετά την απώλεια της Ζωής Λάσκαρη ανέφερε: «Είναι πάντοτε δύσκολο να εξοικειωθείς με τη μόνιμη απουσία ενός ανθρώπου με τον οποίο έζησες 41 χρόνια. Ο δρόμος είναι ανηφορικός, αλλά είναι ο μόνος.»

Για το αν περίμενε να αισθανθεί κάτι άλλο για μια άλλη γυναίκα, τόνισε: «Πάντοτε είμαι έτοιμος να δεχτώ εκπλήξεις. Ήταν μια υπέροχη, θαυμάσια έκπληξη. Αυτά που με ελκύουν στη Νατάσα είναι πολλά. Πως να επιλέξω ένα; Θα αδικήσω όλα τα άλλα».