Εντυπωσιασμένος από την Θεσσαλονίκη είναι ο χολιγουντιανός ηθοποιός Άντι Γκαρσία ο οποίος βρίσκεται στη χώρα μας για τα γυρίσματα των «Αναλώσιμων 4».

Χθες το μεσημέρι, ο Άντι Γκαρσία  έφαγε με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα στη «Διαγώνιο», ένα από τα πιο γνωστά εστιατόρια της Θεσσαλονίκης και συζήτησαν για τις εμπειρίες του ηθοποιού στην πόλη και στα γυρίσματα που γίνονται στη Δυτική Θεσσαλονίκη. Το μενού, εκτός από σουτζουκάκια και γύρο, είχε και ανταλλαγή απόψεων για πράγματα που μπορούν να γίνουν επιπλέον ώστε η Θεσσαλονίκη να γίνει ακόμη πιο ελκυστική για διεθνείς κινηματογραφικές παραγωγές

Κατά τη διάρκεια ειδικής ξενάγησης που διοργάνωσε ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ο διάσημος ηθοποιός, συνοδευόμενος από τον φίλο του Joe Drago και μέλη της παραγωγής των «Αναλώσιμων», επισκέφθηκε τα κάστρα και τον Πύργο του Τριγωνίου, την Αρχαία Αγορά, την Καμάρα και την Ροτόντα. Όταν δε, επισκέφτηκε την παραλία της πόλης, οι περαστικοί τον αναγνώρισαν και πλανόδιος πωλητής του χάρισε συρμάτινη μινιατούρα των Ομπρελών του Ζογγολόπουλου.

Untitled-2
andy-garcia-tzitzikostas-arthro