Για την επιστροφή τους στη μεγάλη οθόνη με την ταινία  «Ticket to Paradise» (Εισιτήριο στον Παράδεισο) μίλησαν ο Τζορτζ Κλούνει και η Τζούλια Ρόμπερτς στην εκπομπή  «Access Hollywood», ενώ αναφέρθηκαν και στην ξεχωριστή σχέση που τους συνδέει εδώ και αρκετά χρόνια.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του People κατά την διάρκεια της εκπομπής η οικοδέσποινα Κιτ Χούβερ (Kit Hoover), τους «βομβάρδισε» με γρήγορες ερωτήσεις ειδικά για τη φιλική σχέση που διατηρούν όλα αυτά τα χρόνια.

«Η Τζούλια ήταν πάντα σε σχέση ή εγώ ήμουν σε σχέση, οπότε γίναμε φίλοι αμέσως» δήλωσε ο διάσημος χολιγουντιανός σταρ για την σχέση του με τη συμπρωταγωνίστριά του και αναφερόμενος στην πρώτη γνωριμία τους είπε ότι «Η Ρόμπερτς με έκανε να γελάω», ενώ η συμπρωταγωνίστριά του τον αποκάλεσε «ευγενικό». Στη συνέχεια οι δυο σταρ ρωτήθηκαν τι είναι αυτό που θαυμάζουν περισσότερο ο ένας στον άλλον. Ο Κλούνεϊ  μίλησε για την «καλοσύνη» της και η Ρόμπερτς είπε ότι τον σέβεται για το «σθένος του».

Στην τελευταία τους ταινία υποδύονται ένα διαζευγμένο ζευγάρι που κάνει «ανακωχή» προκειμένου να εμποδίσει την κόρη τους να παντρευτεί έναν καλλιεργητή φυκιών που γνώρισε στις διακοπές της στο Μπαλί αμέσως μετά την αποφοίτησή της από το κολέγιο.