Δύσκολες ώρες περνάει ο Κώστας Ευριπιώτης, ο οποίος μπήκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο και χειρουργήθηκε, κάτι που ανησύχησε τόσο τον ίδιο όσο και τους οικείους του.

Τι συνέβη; Ο ηθοποιός έκανε πρόβες για την παράσταση «Πολυτεχνίτης και ερημοσπίτης» στο θέατρο Αθηνά όταν άρχισε να μη νιώθει καλά.

Στη φωτογράφηση για την παράσταση πριν μπει στο νοσοκομείο

«Στις πρόβες άρχισε να φαίνεται πως κάτι δεν πήγαινε καλά, αφού είχε έντονους πονοκεφάλους και ξεχνούσε τα λόγια του ρόλου του. Έτσι χρειάστηκε να πάει στον γιατρό να δει τι συμβαίνει. Δυστυχώς η κατάσταση της υγείας του ήταν τέτοια που έπρεπε να νοσηλευτεί και αμέσως να χειρουργηθεί. Καταλαβαίνετε ότι όταν συμβαίνουν τέτοια ξαφνικά με την υγεία μας, η αγωνία όλων φτάνει στο ζενίθ. Κι αυτό που μετράει πλέον δεν είναι η δουλειά, αλλά το πως θα ξεπεραστεί το πρόβλημα. Ο Κώστας είναι παλικάρι», αναφέρει πηγή της εφημερίδας Espresso.

Η επέμβαση πήγε καλά και ο ηθοποιός θα χρειαστεί να μείνει λίγες ημέρες στο νοσοκομείο και στη συνέχεια θα επιστρέψει στο σπίτι του. Ο ίδιος ζήτησε να φύγει από την παράσταση γνωρίζοντας τη σοβαρότητα της κατάστασής του πριν ακόμα κάνει την επέμβαση.