Ο διάσημος ηθοποιός βρέθηκε στη χώρα μας για τα γυρίσματα της ταινίας «Man of God»(«Ο Άνθρωπος του Θεού»), της Γελένα Ποπόβιτς για τη ζωή του Αγίου Νεκτάριου.

Στο πλευρό του Μίκι Ρουρκ ο Αρης Σερβετάλης, ο οποίος κρατάει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, αφού υποδύεται τον Άγιο Νεκτάριο.

Το “κακό παιδί”του Χόλιγουντ επισκέφθηκε πριν από λίγες ημέρες την Ακρόπολη, όπου και απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων.

Όταν ρωτήθηκε για ποιον λόγο δέχτηκε να παίξει στην ταινία, απάντησε πως ο λόγος ήταν η σκηνοθέτιδα της ταινίας, Γελένα Πόποβιτς, την οποία όπως είπε δεν γνώριζε από πριν, αλλά από τη συνομιλία που είχαν κατάλαβε «την καρδιά και την ακεραιότητα του χαρακτήρα της».

«Δεν επρόκειτο για μια ταινία με σκοπό να βγάλουμε χρήματα. Ήταν ένα έργο που είχε πνευματικότητα, εντιμότητα, ειδικά τώρα που ζούμε σε τόσο άσχημες εποχές, με κόσμο να βρίσκεται σε τέτοιο χάος! Κάνει ταινίες τις οποίες πιστεύει και όχι για να βγάλει εκατομμύρια», ανέφερε χαρακτηριστικά ο διάσημος ηθοποιός, ο οποίος υποδύεται έναν παράλυτο άνδρα, που θεραπεύτηκε από τον Άγιο Νεκτάριο.