Ο Μάρκος Σεφερλής μπήκε στο στόχαστρο της Άννας Παναγιωτοπούλου. Μετά τα όσα συνέβησαν με το «Ζητείται Ψεύτης» και την αντικατάσταση του Μάρκου Σεφερλή από τον Αλέξη Γεωργούλη η ηθοποιός εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του λέγοντας αρχικά ότι ο Γεωργούλης είναι καλύτερος για τον ρόλο και πως εκείνος είναι ηθοποιός τρίτης κατηγορίας τονίζοντας ότι δεν κάνει επιθεωρήσεις, αλλά απλά σαχλαμάρες.

Μιλώντας στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα Δεν Γίνεται» είπε χαρακτηριστικά:  «Από τον Σεφερλή δεν το συζητάω ότι θα είναι καλύτερος ο Γεωργούλης, δεν το συζητάω. Για εμένα ο Σεφερλής είναι ένα πράγμα που δεν μπορώ να το βλέπω, μου φαίνεται τρίτης κατηγορίας ηθοποιός, κάνει αστεία σαχλαμάρες, δεν κάνει επιθεώρηση, κάνει διάφορες μπούρδες, ότι να ‘ ναι».

Όταν ερωτήθηκε για την απουσία της από τη μικρή οθόνη, τόνισε ότι δεν έλαβε πρόταση που να την ενδιέφερε καλλιτεχνικά, ενώ αποκάλυψε ότι για τα γυρίσματα των σειρών «Οι 3 χάριτες» και «Ντόλτσε Βίτα» έπαιρνε ένα εκατομμύριο δραχμές το επεισόδιο.

Ακόμη, όταν ερωτήθηκε για την θεατρική μεταφορά της Μαντάμ Σουσού, ρόλο που η ίδια ενσάρκωσε την ελληνική τηλεόραση, αποκάλυψε πως δεν έχει δει την παράσταση.

«Η Δήμητρα Παπαδοπούλου δεν ήθελε να πάω να δω τη Μαντάμ Σουσού», είπε χαρακτηριστικά, αναφέροντας πως ήταν άβολο και για τις δύο.