Με αέρα “γαλαζοαίματων” πόζαραν για το Paper Magazine, τα παιδιά της Marie Chantal και του Παύλου. Η κόρη τους Μαρία – Ολυμπία και τα δυο αγόρια τους Κωνσταντίνος – Αλέξιος και ο ηθοποιός πια Αχιλλέας ποζάρουν στο φωτογραφικό φακό του Rafael Rios στη Νέα Υόρκη και κλέβουν τις εντυπώσεις.

Με αφορμή το αφιέρωμα για τους “New Royals”, το νέο αίμα δηλαδή στις βασιλικές οικογένειες, τα τρία παιδιά της Marie Chantal και του Παύλου πρωταγωνιστούν ανάμεσα σε άλλους γαλαζοαίματους, ως τα εγγόνια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου της Ελλάδας.Αποτέλεσμα εικόνας για Paper Magazine, τα παιδιά της Marie Chantal και του Παύλου.

Η φωτογράφηση έγινε στο Soho Grand Hotel και ως ιδιότητες η Μαρία – Ολυμπία και ο Κωνσταντίνος – Αλέξιος παρουσιάζονται ως φοιτητές και ο μικρότερος Αχιλλέας ως σπουδαστής και ηθοποιός, μετά και την πρόσφατη συμμετοχή του στην “Τόλμη και Γοητεία”.Αποτέλεσμα εικόνας για Paper Magazine, τα παιδιά της Marie Chantal και του Παύλου.

Η φωτογράφηση έγινε στο Soho Grand Hotel και ως ιδιότητες η Μαρία – Ολυμπία και ο Κωνσταντίνος – Αλέξιος παρουσιάζονται ως φοιτητές και ο μικρότερος Αχιλλέας ως σπουδαστής και ηθοποιός, μετά και την πρόσφατη συμμετοχή του στην “Τόλμη και Γοητεία”.Αποτέλεσμα εικόνας για Paper Magazine, τα παιδιά της Marie Chantal και του Παύλου.Αποτέλεσμα εικόνας για Paper Magazine, τα παιδιά της Marie Chantal και του Παύλου.