Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν συναντήθηκαν την Πέμπτη με την βασίλισσα Ελισάβετ, όπως επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπός του έπειτα από δημοσίευμα της εφημερίδας The Sun σχετικά με την επίσκεψή τους.

Ο εκπρόσωπος είπε ότι το ζευγάρι έκανε μια στάση στο Ηνωμένο Βασίλειο καθ΄οδόν προς την Χάγη όπου θα παρακολουθήσει τους Αγώνες Invictus και πρόσθεσε ότι ο Χάρι είχε ήδη εκφράσει την ελπίδα να συναντήσει την γιαγιά του.

Από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ αρνήθηκαν να σχολιάσουν το εν λόγω θέμα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Sun, ο Χάρι και η Μέγκαν συναντήθηκαν επίσης με τον πρίγκιπα Κάρολο στη διάρκεια επίσκεψής τους στο Κάστρο του Ουΐνδσορ και κατά την ίδια πηγή αυτή ήταν η πρώτη κοινή επίσκεψη του ζευγαριού στη Βρετανία από τότε που παραιτήθηκε από τα βασιλικά του καθήκοντα τον Μάρτιο του 2020.

Ο 37χρονος Χάρι, ο οποίος εγκαταστάθηκε στις ΗΠΑ μαζί με την 40χρονη Μέγκαν, δεν παρευρέθηκε στο μνημόσυνο τον περασμένο μήνα του παππού του Φιλίππου, δούκα του Εδιμβούργου, ο οποίος πέθανε πέρυσι τον Απρίλιο.

Η απουσία του ακολούθησε μια διαφωνία που είχε με την κυβέρνηση σχετικά με την ασφάλεια του.

Η βασίλισσα, η οποία αργότερα μέσα στον μήνα θα γίνει 96 ετών, αντιμετωπίζει προβλήματα κινητικότητας και δεν παρέστη στην τελετή της Μεγάλης Πέμπτης στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Ουΐνδσορ, ενώ δεν θα παραστεί και στην τελετή για την ημέρα του Πάσχα στο Ουΐνδσορ.