Τον αγαπημένο της Ντιμίτρι Ράσαμ παντρεύτηκε η 32χρονη Σαρλότ Κασιράγκι, κόρη της Καρολίνας του Μονακό.

H εγγονή της Γκρέις Κέλι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της κινηματογραφικό παραγωγό, το Σάββατο. Ο γάμος έγινε φυσικά στο Μονακό, στο Παλάτι των Μονεγάσκων.

Η Σαρλότ Κασιράγκι φόρεσε ένα ασημί, μίνι νυφικό, δημιουργία του Saint Laurent με τρεις μεγάλους υπέροχους φιόγκους, ενώ στη δεξίωση που ακολούθησε η νύφη διάλεξε ένα κλασικό, λευκό, μεταξωτό νυφικό.

Ο πολιτικός γάμος έγινε σε στενό κύκλο και το παρών έδωσαν οι οικογένειες του ζευγαριού τα αδέρφια της Σαρλότ Κασιράγκι, Αλεξάνδρα του Αννόβερου, Αντρέα Κασιράγκι, Πιερ Κασιράγκι, η μητέρα του γαμπρού Καρόλ Μπουκέ και ο ετεροθαλής αδερφός του Λούις Τζιακομπέτι. Παρούσα ήταν και όλη η βασιλική οικογένεια του Μονακό, ο πρίγκιπας Αλβέρτος, η πριγκίπισσα Σαρλίν και τα παιδιά τους, η πριγκίπισσα Γαβριέλλα και ο πρίγκιπας Ζακ.

Και οι δύο, και η Κασιράγκι και ο Ράσαμ έχουν από ένα παιδί από προηγούμενες σχέσεις. Η Σαρλότ Κασιράγκι απέκτησε 5 ετών γιο της Ράφαελ με τον Γκαντ Ελμαλεχ και ο Ράσαμ την κόρη του, επτά χρόνια πριν. Αυτός μάλιστα είναι ο δεύτερος γάμος του.