“Όλη αυτή η διαδικασία, επειδή ήταν χρονοβόρα, με “έφαγε” λίγο μέσα μου, δεν έχω τον ίδιο ενθουσιασμό που είχα στην αρχή. Δεν θα έμπαινα στο Survivor για μια – δυο βδομάδες”.

Ο Κώστας Καραφώτης απαντά πρώτη φορά για το Survivor και ξεδιαλύνει το μυστήριο γύρω από το αν του έγινε πρόταση και αν πρόκειται να μπει στο παιχνίδι.

«Δεν θα μπω στο Survivor γιατί πέρα από το ότι τρέχουν πολλά πράγματα αυτή την περίοδο, δεν έγινε κάτι επιπλέον για να πάω. Είχε γίνει συζήτηση από την πλευρά της εταιρείας, είχαν κάνει κάποιες επαφές με την παραγωγή εκεί και είχε μείνει σε ένα στάδιο πριν αποφασιστεί ότι δεν θα μπουν επώνυμοι. Βέβαια ήθελα να πάρω μέρος. Με τη δική μου σύμφωνη γνώμη έγινε η πρόταση. Είχα μπει και στη διαδικασία προετοιμασίας. Όλη αυτή η διαδικασία, επειδή ήταν χρονοβόρα, με «έφαγε» λίγο μέσα μου, δεν έχω τον ίδιο ενθουσιασμό που είχα στην αρχή. Τώρα έχω στοχεύσει στη δουλειά μου, οπότε ακόμα και αν με καλέσουν δεν θα πάω. Δεν θα έμπαινα στο Survivor για μια – δυο βδομάδες», είπε ο Κώστας Καραφώτης.

https://youtu.be/77llkATxYKM