Οι τηλεπερσόνες που έγιναν διάσημες χάρη στην εκπομπή τους «Keeping Up With the Kardashian» έχουν πλέον συγκεντρώσει πάνω από 1,2 δισεκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram. Πρώτη φυσικά είναι η Κάιλι Τζένερ η οποία μπορεί να υπερηφανεύεται για τους 304 εκατομμύρια οπαδούς, με δεύτερη την Κιμ Καρντάσιαν, με 281 εκατομμύρια ακόλουθους.

Ακολουθούν η Κλόε Καρντάσιαν με 215 ακόλουθους, η αδερφή τους και μοντέλο Κένταλ Τζένερ με 215 εκατομμύρια επίσης και τελευταία η Κόρτνεϊ Τζένερ, η οποία πρόσφατα αρραβωνιάστηκε με τον Τράβις Μπάρκερ, με 160 εκατομμύρια ακόλουθους. Τέλος, η μητέρα τους, Κρις Τζένερ έχει συγκεντρώσει 45,5 εκατομμύρια οπαδούς ενώ ο αδερφός τους, Ρομπ, έχει τον μικρότερο αριθμό ακολούθων, που ανέρχεται στους 2,6 εκατομμύρια οπαδούς.

Η οικογένεια Καρντάσιαν στη λίστα «FORBES» | Ελεύθερος Τύπος

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Κάιλι Τζένερ σημείωσε ένα σημαντικό ορόσημο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθώς έγινε η πρώτη γυναίκα στην ιστορία του Instagram που έφτασε τους 300 εκατομμύρια ακόλουθους. Πρώτος και καλύτερος βέβαια, είναι ο ποδοσφαιριστής Κριστιάνο Ρονάλντο με 388 εκατομμύρια.