Ενυδατώθηκε, αποτοξινώθηκε, βιταμινώθηκε και γέμισε full τις μπαταρίες της… Λίγο πριν ξεκινήσει μια σειρά από συναυλίες στην Κύπρο και στην Αμερική για να ξαναμπεί στο “γρανάζι” των εμφανίσεων με πρώτο σταθμό στο “Hotel Ermou”, η “απόλυτη” Ελληνίδα σταρ Άννα Βίσση έζησε ένα 8ημερο χαλάρωσης στην πιο διάσημη κλινική ευεξίας στην Ισπανία, ρυθμίζοντας έτσι το βιολογικό της ρολόι, παίρνοντας δυνάμεις και νέα ζωή, ώστε να συνεχίσει το εξουθενωτικό πρόγραμμά της…

Μαζί με την κολλητή της φίλη και κουμπάρα Χριστίνα Πολίτη μπήκαν σε αυστηρό πρόγραμμα, έχασαν κιλά και αμέσως μετά από αυτό έκαναν και μια στάση στους δρόμους της Μαδρίτης για να συναντήσουν φίλους τους.

Σε ένα από τα ωραιότερα μέρη της Ισπανίας, στο Αλικάντε -και πιο συγκεκριμένα,- στο υπέροχο θέρετρο SHA Wellness Clinic– η Άννα Βίσση πέρασε 8 μέρες πειθαρχημένης καθημερινότητας και γύρισε γεμάτη ενέργεια! Η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram περιέγραψε την εμπειρία της με τα πιο θερμά λόγια, μιλώντας τόσο για τη φιλοξενία των ιδιοκτητών όσο και για τις χρήσιμες θεραπείες και τα μαθήματα μαγειρικής που έκανε. Πιο συγκεκριμένα έγραψε:

“Φεύγω σήμερα από το μαγικό sha welness μετά από 8 μέρες πειθαρχημένης καθημερινότητας και γυρίζω γεμάτη ενέργεια! Ξεκούραστη, ενυδατωμένη, αποτοξινωμένη, βιταμινωμένη και πεπεισμένη για κάποιες αλλαγές στη ζωή μου, που θα μου δώσουν σίγουρα ένα καλύτερο μέλλον όσον αφορά στην υγεία μου. Παρέα με τη φίλη μου την Χριστίνα διασκεδάσαμε αρκετά με την αυστηρότητα του μέρους αλλά δεχτήκαμε τη πιο ζεστή φιλοξενία και τις τόσο χρήσιμες θεραπείες όσο και τα μαθήματα μαγειρικής. Το φαγητό πρωτόγνωρο, απόλυτα υγιεινό αλλά απίστευτα νόστιμο”…

Mερικοί από τους διάσημους πελάτες του SHA Wellness Clinic είναι οι:  Guy Ritchie, Rossy de Palma, Ronaldo, Penelope Cruz, Gwineth Paltrow, Patrick Bruel, Barbra Streisand, όλα τα μοντέλα της Victoria’s Secret καθώς και πολλούς άλλους επώνυμους.

Άννα Βίσση: Σε κλινική της Ισπανίας - Έμεινε εκεί 8 μέρες
Η Άννα Βίσση απαντάει αν έβαλε νυστέρι και αν έχει κάνει μπότοξ - Layout
Άννα Βίσση: Αποκαλύπτει την ηλικία της και μιλάει για τα μπότοξ και τις  δίαιτες που έχει κάνει
Θεραπευτική συνταγή με την Άννα, στην κουζίνα του SHA Wellness Clinic
Anna Vissi The Book - Home | Facebook