Η Μαίρη Λίντα μέσα από το γηροκομείο έδωσε μία συνέντευξη που προκάλεσε συγκίνηση.

Μίλησε στην εκπομπή «Προσωπικά» της Έλενας Κατρίτση για τη γνωριμία με τον Μανώλη Χιώτη ενώ «λυγίζει» όταν θυμάται τον χωρισμό τους.

«Ήταν φίρμα ο Χιώτης. Εγώ, τότε έβγαινα. Ήμουν 11 – 12 χρόνων».  Έζησαν έναν μεγάλο έρωτα και τη τελευταία τους συνάντηση ήταν πάνω στο πάλκο χωρισμένοι πλέον  κόσμος, φωνάζει στον Χιώτη: «φίλησέ τη». «Εκείνος, πετάει το μπουζούκι και φεύγει. Αν με είχε φιλήσει θα ήμασταν μαζί. Τότε ήταν η τελευταία φορά που τον είδα».

«Τα θυμάμαι όλα αυτά που έζησα, τα βλέπω σαν όνειρο μπροστά μου και τρελαίνομαι. Γιατί τον χώρισα, εγώ φταίω και όσες φορές τον θυμηθώ κλαίω. Εγώ έφταιγα, εκείνος δεν θα έφευγε ποτέ από εμένα. Θα ήθελα με τον Μανώλη, τον μόνο άντρα που αγάπησα τόσο πολύ».

Όσο για την απόφασή της να βρίσκεται σήμερα στο γηροκομείο εξήγησε: «Το ήθελα εγώ και ήρθα εδώ, δεν με πίεσε κανείς. Η αλήθεια είναι ότι ήμουν πολύ άσχημα χτυπημένη στο σπίτι μου μέσα και παραλίγο να μη ζούσα, από ό,τι μου είπε η κόρη μου που είδε τη σκηνή. Έπεσα με το κεφάλι και χτύπησαν όλα».

https://youtu.be/sg9Y4EDsfh8