Στο σπίτι επιστρέφει η Σταματίνα Τσιμτσιλή με το νεογέννητο γιο της που γέμισε χαμόγελα ευτυχίας την παρουσιάστρια και τον σύζυγό της Θέμη Σοφό.

Χαλαρή και χαμογελαστή, η Σταματίνα βγήκε σήμερα από το μαιευτήριο έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της, αλλά και το μαιευτήρα – γυναικολόγο της Ευάγγελο Δεδούλη που την φρόντισε σε όλη την περίοδο της εγκυμοσύνης και της γέννας της.

Ο Θέμης Σοφός είναι όλη την ώρα στο πλευρό της καλής του, υποδεχόταν συγγενείς και φίλους που βρέθηκαν στο μαιευτήριο για να τους συγχαρούν, ενώ δεν σταμάτησε να κερνάει γλυκά και να ανοίγει σαμπάνιες για τον γιο του.

Όσο για το όνομα του μωρού; Αυτό θα είναι Ιωάννης – Εφραίμ! Το Ιωάννης είναι για να τιμήσουν τον πατέρα του Θέμη Σοφού, που έφυγε από τη ζωή πριν από έξι χρόνια και το Εφραίμ για να τιμήσουν τον Άγιο στον οποίο πιστεύουν και οι δυο. Όπως είχε αποκαλύψει και η Σταματίνα: “Συνήθως το πρώτο όνομα είναι που μένει. Δηλαδή και εγώ, πρώτα ο Θεός, που θα δώσουμε το Ιωάννης-Εφραίμ, Γιάννη θα το φωνάζω το παιδί. Το Εφραίμ το δίνεις για να τιμήσεις τον Άγιο που πιστεύεις. Να αποτίσεις έναν φόρο τιμής”.Αποτέλεσμα εικόνας για Σταματίνα Τσιμτσιλή: Βγήκε από το μαιευτήριο! Επιστροφή στο σπίτι με τον γιο τηςΣχετική εικόναΣχετική εικόνα