Το ετήσιο Δείπνο Καλλιτεχνών που παραθέτει ο οίκος Chanel στη διάρκεια του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Τραϊμπέκα (Tribeca Film Festival) κάθε χρόνο, μεγαλώνει τόσο σε ενδιαφέρον όσο και στα μέτρα ασφάλειας.

Η ετήσια εκδήλωση που ενώνει τέχνη, μόδα και κινηματογράφο, στο Balthazar της Νέας Υόρκης πραγματοποιείται πάντα στο μέσο του Φεστιβάλ Κινηματογράφου και είναι μία ιδανική ευκαιρία για κριτική των πρώτων φαβορί.

Το ετήσιο δείπνο που φιλοξενείται από τον Chanel διοργανώνεται σε ένδειξη αναγνώρισης των καλλιτεχνών που διαθέτουν πρωτότυπα έργα τους ως τρόπαια για τους νικητές του Φεστιβάλ.

Στο τετράγωνο στο οποίο βρίσκεται το Balthazar ήταν έντονη η αστυνομική παρουσία, καθώς κατέφθαναν ζωγράφοι και ηθοποιοί, αθλητές και μοντέλα.

 Ο Λένι Κράβιτζ ήταν ο καλεσμένος -έκπληξη και ενθουσίασε τους φωτογράφους καθώς πόζαρε με τους Ρόμπερτ Ντε Νίρο και Χάρβεϊ Καϊτέλ.
Το Φεστιβάλ στο τετράγωνο Τραϊμπέκα του Μανχάταν ιδρύθηκε από τους Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Τζέιν Ρόζενταλ και Κρεγκ Χάτκοφ το 2001 μετά τις επιθέσεις στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου, με στόχο να δοθεί ώθηση στην οικονομική και πολιτιστική αναζωογόνηση του κάτω Μανχάταν με ένα γεγονός που συγκεντρώνει κινηματογραφιστές, καλλιτέχνες και πρωτοπόρους της παγκόσμιας δημιουργικής κοινότητας.Αποτέλεσμα εικόνας για δείπνο καλλιτεχνών της Chanel
Αποτέλεσμα εικόνας για δείπνο καλλιτεχνών της Chanel
Αποτέλεσμα εικόνας για δείπνο καλλιτεχνών της Chanel