Ήταν 14 Οκτωβρίου 2007 όταν προβλήθηκε για πρώτη φορά από το E! Entertainment το reality Keeping Up With The Kardashians, το οποίο θα έκανε επανάσταση στην αμερικανική τηλεόραση.

All The Ways 'Keeping Up With The Kardashians' Changed Popular Culture |  British Vogue

Η οικογένεια Kardashian, οι κόρες του διάσημου δικηγόρου Robert Kardashian ο οποίος είχε πεθάνει τέσσερα χρόνια πριν (ήταν γνωστός σε όλο τον κόσμο ως συνήγορος του O. J. Simpson), Kim, Kourtney και Khloe, ο γιος του Rob, η συζυγός του, Kris, ο νέος της σύζυγος, Bruce Jenner, και οι κόρες του, Kendall και Kylie, θα ζούσαν την κάθε στιγμή τους -αποθεωτική ή ντροπιαστική, βαρετή ή συναρπαστική- μπροστά στα μάτια εκατομμυρίων τηλεθεατών! 

Keeping Up with the Kardashians Ending: What's Next for the Family?

Tο KUWTK αποτέλεσε ιδέα του Ryan Seacrest ο οποίος είναι και παραγωγός. Το reality έκανε πρεμιέρα τον Οκτώβρη του 2007 ενώ η 15η σεζόν ολοκληρώθηκε στις 5 Αυγούστου 2018.

Kardashians sign exclusive deal with Hulu, to create new content for late  2021 | Fox Business

Οι stars της οικογένειας απόψε αποχαιρετούν το reality show που τις έκανε περισσότερο διάσημες από όσο μπορούσαν να φανταστούν, ανέβασε τη δημοτικότητά τους και τους χάρισε μερικά (ή μάλλον, πάρα πάρα πολλά) εκατομμύρια στους λογαριασμούς τους.