Για τα πρώτα χρήματα που κέρδισε ως τραγουδιστής, για τον γάμο του, αλλά και για την κουμπαριά του με την Ελένη Μενεγάκη μίλησε, μεταξύ άλλων, σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Δημήτρης Κοντολάζος.

«Τα πρώτα χρήματα που πήρα ήταν 187.000 δραχμές, πήρα ένα αυτοκίνητο τότε. Μπορεί να μην με παίζουν συχνά τα ραδιόφωνα, αλλά ας είναι καλά το “Στην υγειά μας ρε παιδιά” που πάμε εκεί και λέμε και κανένα τραγούδι. Ο Καρβέλας μου έγραψε ένα τραγούδι, το “Σώσε με” που τελικά το πήρε η Ρίτα Σακελλαρίου. Το έχασα το τραγούδι, αλλά δεν πειράζει, χαλάλι της, το έκανε μεγάλη επιτυχία. Με τη γυναίκα μου είμαστε 30 χρόνια παντρεμένοι, είναι ο δεύτερος μου γάμος. Είχαμε σχέση και πριν τον πρώτο μου γάμο.

Η κουμπαριά με την Ελένη Μενεγάκη δεν χάλασε, απλά ξεθώριασε. Δεν έχουμε καλό σήμα επικοινωνίας, όπως λέω εγώ. Άμα θέλει κάποια στιγμή να πάρει τηλέφωνο τη Σόφια, την κόρη μου. Έχουν χρόνια να μιλήσουν. Κι εγώ έχω χρόνια να πάω στην εκπομπή της. Εγώ τι να πάρω τηλέφωνο να πω; Αυτό είναι και συγκυρίες, μπορεί να βρεθούμε κάπου και να αγκαλιαστούμε, να φιληθούμε και να ξανασμίξουμε. Έχουμε χαθεί.

Ο πατέρας μου είναι 99 χρονών, τον τελευταίο χρόνο τώρα έχει κλονιστεί, έχει γεροντική άνοια, αλλά έχει καλό DNA κι ελπίζω να το πάρουμε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Κοντολάζος.