Το τέλος του ριάλιτι σόου «Keeping Up With the Kardashians» ύστερα από 14 χρόνια ανακοίνωσε μέσω Instagram η Kim Kardashian.

Όπως εξήγησε η επόμενη και 20η σεζόν που θα μεταδοθεί στις αρχές του 2021 θα είναι η τελευταία του ριάλιτι που ξεκίνησε το 2007.

«Με βαριά καρδιά σας ανακοινώνω ότι πήραμε τη δύσκολη απόφαση ως οικογένεια να πούμε “αντίο” στο Keeping Up With the Kardashians» ξεκινά την μακροσκελή ανάρτησή της η Kim Kardashian.

Keeping Up With the Kardashians' Ending in 2021: Read the Statement

Και συνεχίζει: «Μετά από 14 χρόνια, 20 σεζόν, εκατοντάδες επεισόδια και πολυάριθμες εκδηλώσεις, είμαστε ευγνώμονες σε όλους εσάς που μας έχετε παρακολουθήσει όλα αυτά τα χρόνια – μέσα από τις καλές στιγμές, τις κακές στιγμές, την ευτυχία, τα δάκρυα, τις πολλές σχέσεις και τα παιδιά. Θα λατρεύουμε για πάντα τις υπέροχες αναμνήσεις και τους αμέτρητους ανθρώπους που συναντήσαμε στην πορεία.

Ευχαριστώ τα χιλιάδες άτομα και τις επιχειρήσεις που συμμετείχαν σε αυτήν την εμπειρία και το πιο σημαντικό, ένα πολύ ιδιαίτερο ευχαριστώ στον Ryan Seacrest για την πίστη του σε μας.

Η τελευταία μας σεζόν θα προβληθεί στις αρχές του επόμενου έτους, το 2021».

Kardashian Sisters Who Struggled with Skin Concerns - Online Dermatology

Μια παρόμοια δήλωση με αυτή που ανάρτησε η Κιμ Καρντάσιαν δημοσίευσαν στην συνέχεια και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, Κρις Τζένερ, Κόρτνεϊ, Κλόε, Ρομπ, Κένταλ, Κάιλι και Σκοτ. Η Κλόε Καρντάσιαν μάλιστα πρόσθεσε: «Τα συναισθήματα είναι πολύ έντονα σήμερα… η αλλαγή είναι σκληρή αλλά μερικές φορές απαιτείται. Δεν μπορώ να εκφράσω την αγάπη και την εκτίμησή μου». Ωστόσο, η Κέιτλιν Τζένερ δεν συμπεριλήφθηκε στην δήλωση.

This is how the Kardashians are 'keeping up' in quarantine | Cosmopolitan  Middle East