Η κόρη του δισεκατομμυριούχου Robert Warren Miller, Marie – Chantal, και ο Παύλος Γλύξμπουργκ, γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, είναι μαζί πάνω από 25 χρόνια.

Μετά από τον γάμο τους και τον ερχομό των πέντε παιδιών τους, η Marie – Chantal και ο Παύλος Γλύξμπουργκ αποφάσισαν να μετακομίσουν από το Λονδίνο στη Νέα Υόρκη, στο υπερπολυτελές διαμέρισμα της οικογένειας Miller.

Το συγκεκριμένο σπίτι βρίσκεται στην καλύτερη περιοχή του Μανχάταν, χρονολογείται από το 1913 και ανήκει στην ακριβή περιοχή του Upper East Side.

Το ζευγάρι πραγματοποίησε εκεί το πάρτι του αρραβώνα τους, ενώ στο διαμέρισμα αυτό η Marie-Chantal έχει τις περισσότερες ευχάριστες αναμνήσεις από την παιδική της ηλικία.

Με τη βοήθεια του σχεδιαστή χώρων, François Catroux, η δισεκατομμυριούχος κατάφερε να εκμοντερνίσει το στιλ του σπιτιού, το οποίο η ίδια θυμάται ως βαρύ και σκοτεινό, δίνοντας τη δική της προσωπική πινελιά.

Το διαμέρισμα έχει ένα μεγάλο καθιστικό, βιβλιοθήκη και μία κουζίνα, στην οποία η Marie Chantal έχει δηλώσει πως περνάει τον περισσότερο χρόνο όταν βρίσκεται στο σπίτι.

«Είναι ένα εκπληκτικό κτίριο από το 1913, όμως ένιωσα πως έπρεπε να γίνει πιο μίνιμαλ για να δείξει την αληθινή ομορφιά του», είχε δηλώσει πριν χρόνια η Marie Chantal σε γνωστό περιοδικό.

Η κατοικία της Marie Chantal στο Manhattan είναι πέρα από κάθε φαντασία