Η κόρη του Ντέμη Νικολαΐδη και της Δέσποινας Βανδή ενηλικιώθηκε και η τραγουδίστρια, της έκανε μία άκρως συγκινητική αφιέρωση.

Η διάσημη τραγουδίστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες, που απεικονίζονται αγκαλιασμένες και όπως ήταν φυσικό είχε και την λεζάντα με τις ευχές της.

«Εσύ σήμερα έγινες 18 κι εγώ δίπλα σου όλα αυτά τα χρόνια καλύτερος άνθρωπος!
Σε αγαπούσα μωρο μου πριν ακόμα γεννηθείς! Να είσαι υγιής κι ευτυχισμένη!», έγραψε η Δέσποινα Βανδή και οι διαδικτυακοί της φίλοι, επώνυμοι και μη έσπευσαν να ευχηθούν.

Από το party δεν θα μπορούσε να λείπει ο νέος σύντροφος της τραγουδίστριας, Βασίλης Μπισμπίκης.

Να σας θυμίσουμε πως ήταν 8 Φεβρουαρίου του 2004, όταν η Δέσποινα Βανδή έφερνε στον κόσμο την κόρη της, στη Μαδρίτη, έχοντας ακολουθήσει τον πρώην σύζυγό της, Ντέμη Νικολαϊδη.

Η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε αναφερθεί για την εποχή που έγινε μαμά, και είχε εξηγήσει τις αλλαγές στο σώμα της αλλά και στη σχέση της με τον ποδοσφαιριστή.

«Όλα άλλαξαν, ακόμα και η σχέση μου με τον Ντέμη. Και εκείνος κλήθηκε να αντέξει αυτή τη δική μου αλλαγή, που ξεκινά από το σώμα της γυναίκας στην εγκυμοσύνη και τις μεταπτώσεις στη διάθεση της, μέχρι τα πάντα, αλλαγές που ενίοτε δημιουργούν και εντάσεις. Μετά τη γέννηση της Μελίνας, έκανα πέντε μήνες να κοιμηθώ», είχε δηλώσει η Δέσποινα.