Σαν σήμερα πριν από 73 χρόνια παντρεύτηκαν ο πρίγκιπας Φίλιππος και η Βασίλισσα Ελισάβετ και το παλάτι το γιορτάζει δημοσιεύοντας μια φωτογραφία τους στο Instagram.

Στην φωτογραφία οι δύο του ποζάρουν χαμογελαστοί ενώ κάθονται σε ένα από τα καθιστικά τους και διαβάζουν τις ευχετήριες κάρτες που δέχτηκαν για την επέτειό τους.

Η χειροποίητη κάρτα των πρίγκιπα Τζορτζ, Σάρλοτ και Λούις για την επέτειο γάμου της βασίλισσας Ελισάβετ και του πρίγκιπα Φίλιππου

Φυσικά το χαμόγελό τους είναι πιο πλατύ αφού η συγκεκριμένη κάρτα την οποία κρατάνε έχουν ετοιμάσει τα 3 δισέγγονά τους ο πρίγκιπας George, Charlotte και Louis.

Σαν σήμερα η βασίλισσα Ελισάβετ παντρεύεται τον πρίγκιπα Φίλιππο – Η  ρομαντική ιστορία αγάπης | mononews

Την κάρτα έφτιαξαν τα ίδια τα παιδιά με πολύ χρώμα αγάπη και όρεξη, ενώ έξω ξεχωρίζουμε ότι έχουν γράψει ένα μεγάλο 73 που είναι τα χρόνια γάμου της βασίλισσας και του Φίλιππου.

Σοκαριστικό τροχαίο ατύχημα για τον πρίγκιπα Φίλιππο, σύζυγο της βασίλισσας  Ελισάβετ (φωτό) | iRafina

Για την ξεχωριστή αυτή ημέρα η Βασίλισσα επέλεξε να φορέσει ένα γαλάζιο φόρεμα, το οποίο συνδύασε με πέρλες και μια καρφίτσα «Χρυσάνθεμο» από διαμάντια και ζαφείρια. Την συγκεκριμένη καρφίτσα μάλιστα φορούσε και στον μήνα του μέλιτός τους στο Broadlands στο Χάμπσαϊρ