Μία από τις πολλές συνέπειες της πανδημίας τον τελευταίο καιρό ήταν η ακύρωση γαμήλιων τελετών, ή η τέλεσή τους σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Πολλά ήταν τα ζευγάρια ωστόσο που δεν επιθυμούσαν καμία από τις παραπάνω επιλογές, αντιθέτως ήθελαν να είναι πιο “ιδιαίτερη” η ανταλλαγή όρκων αιώνιας αγάπης με το άλλο τους μισό.

Ένα πολυτελές ξενοδοχείο στη Βόρεια Καρολίνα φρόντισε να ικανοποιήσει τις επιθυμίες και των πιο απαιτητικών με έναν εντυπωσιακά ευρηματικό τρόπο.

Με σκηνικό την οροσειρά Blue Ridge, στην πόλη Άσβιλ το ξενοδοχείο The Foundry καλεί τα ζευγάρια και λίγους καλεσμένους σε μία όχι παραδοσιακή γαμήλια τελετή χάρη στη συνεργασία με εταιρεία που διοργανώνει πτήσεις με αερόστατα.

Με αρκετό χώρο για έως και 16 άτομα στο αερόστατο, τα ζευγάρια μπορούν ακόμη να επιλέξουν να έχουν τη σημαντική μέρα της ζωής τους ζωντανή μουσική από βιολιστή. Εκτός από την τελετή στον ουρανό, το πακέτο περιλαμβάνει επίσης δωμάτια για τους καλεσμένους στο The Foundry Hotel, σαμπάνια καλωσορίσματος κατά την άφιξη, σουίτα για τους νεόνυμφους και σοκολατένια δώρα για 20 άτομα από τοπικό κατάστημα. Στο πακέτο περιλαμβάνεται και η γαμήλια δεξίωση.

Επίσης παρέχεται η δυνατότητα παρακολούθησης της τελετής διαδικτυακά για τους φίλους και τους συγγενείς που δεν μπορούν να παραστούν στον γάμο. Αν ο καιρός δεν είναι κατάλληλος τη μεγάλη μέρα, η τελετή διοργανώνεται σε αίθουσα χωρίς επιπρόσθετο κόστος.